Waarom…

Eigenlijk kan volstaan worden met de cijfers van rijschoolgegevens.nl, de officiele cijfers van het CBR:

Wij hebben mooie resultaten bij het cbr te Barendrecht. Deze opleider heeft in deze categorie examenresultaten in: BARENDRECHT met een gemiddeld slagingspercentage eerste examens van 81 – 85% en herexamens van 61 – 65%.

In de hele regio is er maar 1 rijschool met gelijkwaardige resultaten. Dat zegt genoeg.

Bij ons betaalt u € 60 per uur voor 60 minuten les maar dan is ook echt alles in orde.

Wij zijn één van de weinigen die in Zuid-Holland bevoegd is om instructie te verlenen aan ADHD – autisme leerlingen.

Onze auto word goed onderhouden door de vakmensen van Dries Hoftijzer oftewel autobedrijf Heerjansdam.

Rijinstructie boek bij aanvang van de cursus waar in u alle informatie vind over wat u moet kunnen met uw voertuig om een goede chauffeur te zijn . ( inkoop € 18 ) .

Eerste les gratis.

De leerling is geen taxichauffeur en rijd dus niet in zijn tijd alleen maar van leerling naar leerling.

Een les duurt 60 , 75 of 90 minuten maar er word bijna elke les als het rooster het toe laat iets langer gereden. Is de les korter door omstandigheden word deze tijd de volgende les ingehaald. Indien er tijdens de les getankt word , naar de toilet word gegaan of even langs het CBR of wat dan ook is het in de tijd van de instructeur. Bij langdurige instructie bijvoorbeeld het uitleggen van waarnemen, voorspellen, evalueren, beslissen en handelen staat de motor uit. Goed voor het milieu en de tijdwaarneming staat dan ook stil. Als de leerling aan het verkeer gaat deel nemen zetten we de tijdwaarneming op het dashboard op 0 minuten zodat deze ook stil staat als de motor stil staat en een ieder kan zien hoe lang de les geduurd heeft. De leerling heeft dus altijd zuivere lesminuten gereden.

We geven stap voor stap les. Een leerling gaat pas de snelweg op indien hij voldoende voertuigbeheersing bezit. Snelweg rijden valt onder een goede opleiding in module 3 script 33 en 34 oftewel bladzijde 167 t/m 177 van het risboek. Een veilige en goede opleiding begint op bladzijde 1 en niet ongeveer op 167.

Men krijgt les van dezelfde instructeur.

Een werkdag bestaat bij ons hoog uit uit 8 uur om de concentratie voor elke leerling het zelfde te kunnen houden.

Autorijschool De Jong is de rijschool met kwaliteit maar ook met de glimlach.

Wij geven een aantal keer per jaar in de avonduren een theorie cursus welke bestaat uit 8 lessen waardoor de kans groeit dat u slaagt.

Wij roddelen niet over onze leerlingen maar zijn er wel dicht bij betrokken. Wij geven instructie maar ook de achtergrond van de leerling speelt hier een rol in en dat vinden we belangrijker dan geld verdienen. Een mens is emotie en weten wat er speelt bepaalt ook de rijles en de instructie.

De instructeurs volgen  diverse cursussen om onze instructie papieren geldig te houden en hebben ervaring met faalangstautisme, en ADHD en Dyslexie leerlingen.
Onze leerlingen rijden altijd in een relatief nieuwe leswagen. Onze auto word onderhouden door de vakmensen van Autobedrijf Heerjansdam en krijgt op tijd zijn beurt en  we rijden van november t/m maart op winterbanden voor onze veiligheid en de leerling en het overig verkeer. De wagen word elk weekend grondig gestofzuigd en gewassen . Dus de leerling rijd in een schone auto.

Onze auto , de instructeur en de leerling zijn all-risk verzekerd en ook is er een inzittende verzekering geregeld zodat u zich bij ons geen zorgen hoeft te maken. Er is nog nooit iets gebeurd maar mocht het gebeuren dan is de leerling volledig verzekerd.

Altijd bereikbaar via de telefoon (078-6771059 of 06-53788134) en via E-mail info@autorijschool-dejong.nl of via het contactformulier op onze website www.autorijschool-dejong.nl .

We werken mee met de Drive Experience  ( www.thedriveexperience.nl ) . Dat is een vervolgdag voor jonge rijbewijsbezitters welke minder dan 4 jaar hun rijbewijs bezitten. Dit is een landelijk product wat vooral in Gelderland en Zuid-Holland word uitgevoerd en waarbij alleen de betere instructeurs aan mee werken.

Daarom dus: Autorijschool De Jong.

Het bewijs: